Lækagesporing hos Termo Vest

Søger du en kompetent leverandør af lækagesporing? Hos Termo Vest har vi hjulpet flere VVS-installatører, som ønsker at gøre deres eget arbejde markant nemmere. Vi har lang erfaring med at udføre effektiv lækagesporing for kunder i hele Jylland. Vi udfører lækagesporinger af alle slags.

Formålet med lækagesporingen er at gøre VVS-arbejdet mere effektivt og præcist. Det kan spare din virksomhed for unødige udgifter i forbindelse med den ellers meget omstændige lokalisering af rør og selve sporing af lækagen. Det kræver særligt udstyr, de rette godkendelser og selvfølgelig stor ekspertise at kunne udføre lækagesporing ved denne effektive metode.

Br-82 for effektiv lækagesporing

Vi udfører sporing ved brug af Br-82 metoden, som både kræver særligt udstyr og nødvendig uddannelse. Det foregår ved at sende radioaktivt stof (isotop) gennem rørene. Strålen består af både gammastråler og røntgenstråler med energi over 5 KeV eller partikelstråling. Denne stråling er så stærk, at det kan gennembryde materialets atomstruktur, hvor det løsriver elektronerne fra atomerne. Denne proces resulterer i positive og negative ladninger i materialet, som altså kan måles for at lokalisere lækagen.

Efterfølgende markerer vi tydeligt lækagen, så arbejdet efterfølgende er betydeligt nemmere for VVS-firmaet. Det kan i høj grad vise sig at være fordelagtigt for VVS-installatøren, som hurtigt og effektivt kan lave sit arbejde. Vi tilbyder endvidere at lave trykprøvnings-tests af varmesystemer samt lokalisering af rør – også i forbindelse med lækagesporing.

Vi arbejder effektivt med høj sikkerhed

Vi er én af ganske få autoriserede virksomheder, som kan lave lækagesporingsarbejde med radioaktivt stof kræver nemlig en række sikkerhedsmæssige forhold. For at garantere vores kunder høj sikkerhed og garanti for samme, er vi stolte medlemmer af Dansk Isotopforening, som kun ganske få virksomheder er medlemmer af. Det kræver en række kurser og tilladelser fra eksempelvis Sikkerhedsstyrelsen. Det indebærer også, at vi minimum hvert femte år deltager i opdaterende kurser, så vi kan tilbyde en service, der afspejler den mest moderne i branchen.

Vores medlemskab af bl.a. Dansk Isotopforening og brancheforeningen fungerer som din garanti for et veludført stykke arbejde, der lever op til gældende lovgivning. Vil du vide mere om vores autorisationer og godkendelser, kan du læse om virksomheden her.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Vi forstår, at vores service skal udføres effektivt og hurtigt, så vores kunder kan fortsætte deres arbejde. Ønsker du at bestille vores lækageservice, er du velkommen til at ringe på telefon 97 38 19 61 eller direkte til Casper Nielsen på 20 23 90 41. Du er også velkommen til at sende en mail på termovest@mail.tele.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på lækagesporing til dig.

Husk, vi kommer gerne ud til kunder over hele Jylland med udgangspunkt fra Astrup og Skjern. Herfra har vi desuden særlig nemt ved at komme ud til kunder i Midtjylland og Vestjylland. Vi glæder os til at hjælpe din VVS-virksomhed til en nemmere og mere effektiv installation.