Experter inden for faget

Vi har ekspertviden inden for lokalisering af rør og lækagesporing, som gør vores VVS-arbejde ganske effektivt. Igennem vores lange levetid har vi oparbejdet en stor faglig indsigt, som vi jævnligt supplerer med nye teknikker.

Velkommen hos
Astrup & Tarm VVS

Søger du en kompetent og alsidig VVS-installatør i Vestjylland Hos Astrup & Tarm VVS har vi lang erfaring i branchen samt særlig høj faglighed i vores arbejde. Du kan forvente en professionel service og et resultat i absolut topklasse – naturligvis afleveret til tiden. Vi tager gerne imod opgaver for både private kunder og erhvervskunder af alle størrelser.

Indgående kendskab til branchen

Vores yderst kompetente personale har, foruden lang erfaring i branchen, indgående kendskab til lækagearbejde, hvilket bidrager til en særlig høj faglighed. Det sikrer, at vores arbejde inden for renovationer eller reparationer altid tager et korrekt udgangspunkt.

Endvidere kan vi tilbyde alle former for VVS-installationer. Det indebærer bl.a. udskiftning af toilet, opsætning af vaskemaskine og opvaskemaskine, varmeinstallationer, skift af pakning i vandhane eller blandingsbatteri samt traditionelle VVS-opgaver. Vi udfører opgaver i forbindelse med både reparationer (også akut-opgaver) og renovering samt nybyggeri.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om dine muligheder, og vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 97 36 40 07 eller direkte til Casper Bak Nielsen på telefon 20 23 90 41. Du er også velkommen til at sende en mail til termovest@mail.tele.dk. Vi kommer gerne til kunder over hele Jylland med udgangspunkt fra Astrup nær Skjern. Vi glæder os til at hjælpe dig med en stoppet vask eller i forbindelse med nye VVS-installationer.