Astrup & Tarm VVS

Med udgangspunkt i lang erfaring tager vi hos Astrup & Tarm VVS imod VVS-opgaver af alle størrelser og slags. Vi er en mindre virksomhed, som vægter personlig service højt, og vi sørger altid for at holde en tæt dialog med vores kunder – både private kunder og erhvervskunder.

Vi har ekspertviden inden for lokalisering af rør og lækagesporing, som gør vores VVS-arbejde ganske effektivt. Igennem vores lange levetid har vi oparbejdet en stor faglig indsigt, som vi jævnligt supplerer med nye teknikker. Her kan du læse mere om vores historie og vores aktiviteter.

Familievirksomhed gennem flere generationer

I begyndelsen af 1900-tallet blev Astrup Smede- og Maskinforretning ApS grundlagt af Johannes Nielsen. Dengang kunne virksomheden udføre alt inden for smedearbejde. Det var desuden Johannes Nielsen, som opfandt murerstenstangen, der blev brugt til at slæbe mursten med. Det gør den faktisk stadig i dag – dog i en nyere udgave.

Virksomhedens fokusområde skiftede over tiden mod VVS-arbejde, og i 1995 tilkøbte de Tarm VVS. Med dette opkøb blev virksomhedens geografiske område udvidet. I dag kører vores virksomhed ud til kunder over hele Midtjylland og Vestjylland. Sidenhen har vi endvidere udvidet vores kompetenceområder, og vi har i 2004 overtaget Termo Vest, som har givet os indgående kendskab til lækagearbejde og rørinstallationer i det hele taget. Du kan læse mere om Termo Vest og lækagesporing her.

I dag involverer virksomheden fjerde generation hos familien Nielsen, nemlig Casper Nielsen. Vores historie går altså langt tilbage, hvilket har givet os særlig høj faglighed og kundeservice som en del af vores daglige arbejdsdag.

Alt inden for VVS-arbejde

Vi er leveringsdygtige inden for alle VVS-opgaver. Det indebærer bl.a. følgende:

  • Traditionelle VVS-opgaver
  • Installation / udskiftning af toilet og andet
  • Installation af solvarme, jordvarme, fjernvarme og naturgas

Vi har kompetencer og kapacitet til at tage imod opgaver af alle størrelser. Det betyder også, at vi gerne udfører VVS-arbejde for private kunder såvel som erhvervskunder. Ønsker du at vi indgår i et samarbejde omkring opsætning af nyt badeværelse eller køkken, har vi også erfaring med at gøre dette – både ved nybyggeri og ombygning / renovering. I forbindelse med vores VVS-arbejde stiller vi naturligvis vores ekspertise til rådighed. Det betyder også, at du kan forvente tæt dialog med henblik på at sikre fuld gennemsigtighed gennem hele processen. Ønsker du at vide mere om vores kompetenceområder, kan du læse her.

Vil du modtage et uforpligtende tilbud?

Har du brug for hjælp i forbindelse med VVS-installationer eller traditionelt rør-arbejde, er du velkommen til at ringe på telefon 97 36 40 07 eller direkte til Casper Bak Nielsen på telefon 20 23 90 41. Du er også velkommen til at sende en mail til termovest@mail.tele.dk. Vi giver naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der imødekommer netop dine ønsker.

Husk, vi kommer gerne til kunder over hele Midtjylland og Vestjylland. Fra vores hjemby, Astrup, kan vi hurtigt komme til kunder i området omkring Tarm og Skjern. Vi glæder os til at hjælpe dig.