VVS-arbejde fra Astrup & Vest

Søger du en yderst kompetent VVS-installatør til opgaver i Midtjylland og Vestjylland? Hos Astrup & Tarm VVS har vi lang erfaring i branchen, og vi tager gerne imod VVS-opgaver af alle slags. Vi kommer som udgangspunkt gerne ud til kunder over hele Jylland med udgangspunkt fra vores hjemby, Astrup. Herfra har vi desuden særlig nem adgang til området omkring Skjern, Tarm, Ringkøbing og Herning.

Skader på rør og lignende kan i værste tilfælde resultere i ringere sanitet, som kan være direkte sundhedsskadeligt. Det er dog i værste tilfælde, og ofte udfører vi blot VVS-arbejde i forbindelse med mindre problemer i afløb, ventilation eller installation og opsætning af nye systemer. Uanset hvilket problem, du oplever med dine rør, kan vi håndtere opgaven.

Alt inden for VVS-arbejde

Nye installationer eller reparationer – vi tager imod opgaver af alle slags. Vi har endvidere erfaring med at udføre opgaver for kunder af flere slags – både private kunder og erhvervskunder. Vi tilbyder bl.a. at udføre følgende:

  • Traditionelle VVS-opgaver
  • Udskiftning af toilet (hvis det nye har samme tilslutningsform)
  • Skift af pakning i vandhane eller blandingsbatteri
  • Installation af solvarme, jordvarme, fjernvarme og naturgas

Vi indgår også gerne i et samarbejde, hvis du skal have bygget nyt badeværelse eller køkken. Det gælder både i forbindelse med nybyggeri eller renovation.

Ekspertviden og effektive løsninger

Gennem vores tætte samarbejde med virksomheden Termo Vest har vi mulighed for effektiv lækagesporing og lokalisering af rør. Vi besidder altså den nødvendige udstyr og godkendelse. Endvidere har vores kendskab til dette område givet os ekstra stor faglig indsigt, som gør os i stand til at identificere problemer og løsninger ganske hurtigt. Det gør os desuden i stand til at håndtere situationer, hvor der er sket rør-skader, og der foruden efterspørges VVS-arbejde.

Kyndig rådgivning er en naturlig del af vores dagligdag, og vi vægter den tætte dialog højt. Allerede fra opgavens indledning stiller vi vores ekspertise til rådighed, så vores kunder har fuld kendskab til det foreliggende arbejde. Vores kunder er også altid velkomne til at kontakte os, hvis de har spørgsmål eller andet – vi ønsker fuld gennemsigtighed. Vil du vide mere om vores virksomhed og vores historie, kan du læse her.

Vil du modtage et uforpligtende tilbud?

Astrup & Tarm VVS er en lille familievirksomhed, som nu ledes af fjerde generation. Har du brug for vores hjælp, og vil du modtage et uforpligtende tilbud på lige netop den løsning, du ønsker, er du velkommen til at kontakte os på telefon 97 36 40 07 eller direkte til Casper Bak Nielsen på telefon 20 23 90 41. Du kan også sende en e-mail til termovest@mail.tele.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Er du selv VVS-installatør, og vil du gerne bestille effektiv lækagesporing, er du velkommen til at kontakte Termo Vest. Du kan læse meget mere om dine muligheder for dette her.